Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

Вашата Баня - Блог с идеи, съвети и предложения

5 идеи за ремонт и обновяване на банята

Ремонтът и преобразяването на банята не е лека задача. Нужно е време, средства и доста прецизно планиране. От една страна банята е най-добре скритата част от дома, място само за вас и вашето семейство, но от друга – това е може би най-използваното помещение в жилището. За да си струва ремонта му и да сте сигурни, че усилията и инвестициите ви ще бъдат възнаградени – вижте следващите няколко полезни съвета.

Вижте повече
Ремонт на банята

Ремонт на банята

Ремонтът в банята може да бъде дългоочаквано, но изпълнено със стрес и дискомфорт събитие. Пригответе се за него с помощта на тези няколко кратки и полезни съвети и не позволявайте на хаоса в къщи да нарушава доброто ви настроение!

С добро планиране, подходящо оборудване и въоръжени с тези 6 експертни съвета вие можете да посрещнете предстоящият ремонт или пълно преоборудване на банята хладнокръвно. Тяхната цел е да ви спестят неприятни ситуации и са свързани със сферата, в която най-много хора са ангажирани при ремонт на банята – избора на продукти, нови мебели, оборудване.

Вижте повече
Огледалото в банята – отражение на вашия стил

В миналото огледалата са били изключително ценени и скъпи за изработка предмети. В определен момент от историята само най-богатите и знатни хора са имали достъп до майсторски изпълнени и богато орнаментирани огледала. Символиката на този предмет и до днес му придава почти магически свойства. 

Вижте повече
Баня в новото жилище

Баня в новото жилище

Често говорим за ремонтите в банята, но не по-интересна и любопитна тема е първоначалното проектиране и изграждане на банята в новото жилище. Много хора инвестират в имоти „на зелено“, което им дава възможност да проектират и изпълнят интериора на жилището по свой вкус и дизайн. За да преобразите едно празно пространство в мечтания дом и важно да предвидите няколко важни елемента. Как да постигнем комфорт и уют в банята на бъдещото си жилище? 

Вижте повече
Хитри идеи за съхранение в малката баня

Всеки иска домът, и в частност – банята, да бъде добре подреден и с отличен външен вид. Понякога това може да бъде доста трудно – особено в банята, където пространството често е ограничено. Козметика, тоалетни принадлежности, грим, медикаменти, принадлежности за бръснене, кърпи... всички тези продукти от ежедневна необходимост заемат доста място и понякога е трудно да ги вместим в малката баня, с каквито мнозина разполагат.

Вижте повече
Гранитогрес за банята

Настилките са от огромно значение в банята. Става дума за помещение, което е постоянно изложено на специфични условия, така че е от изключителна важност настилките и изолацията да са на отлично ниво. Изборът от различни материали на пазара за настилки е огромен – ще срещнете различни и атрактивни предложения и в ниския, и във високия ценови клас.

Вижте повече

Items 25 to 30 of 34 total

Покажи на страница