Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

Огледалото в банята – отражение на вашия стил

Огледалото в банята – отражение на вашия стил

Огледалото в банята – отражение на вашия стил

В миналото огледалата са били изключително ценени и скъпи за изработка предмети. В определен момент от историята само най-богатите и знатни хора са имали достъп до майсторски изпълнени и богато орнаментирани огледала. Символиката на този предмет и до днес му придава почти магически свойства.

Днес огледалата са ежедневие, без което не можем. Особено в банята, огледалото е централен акцент, който често пъти е финалният щрих, който прави банята едновременно стилна, красива и функционална.

Днешните огледала за баня са стилни и практични. Като индивидуален аксесоар или като част от тоалетен шкаф, огледалото е сред най-важните елементи в модерната баня.

Огледалата могат да имат разнообразни допълнителни практични функции като вградени осветителни тела, рафтове, LED подсветка и други аксесоари.

Особено в по-малките помещения огледалото може да придаде усещане за по-голямо пространство чрез стратегическо позициониране.

В нашият каталог ще откриете изящни дизайнерски предложения вдъхновени от класическата визия, както и функционални и минималистични решения с изчистен дизайн и семпли, но смели форми.

Изборът на огледалото в банята – неговият размер, форма и позиция – има за цел да изрази вашият собствен стил и необходимост от удобство и красота.

Огледалото като част от интериора с лекота взаимодейства постоянно с естетиката на вашата баня.

Формата

Огледалата за баня могат да бъдат в различни форми – геометрични фигури, овални, с кант или фасет. Семплата и изчистена визия, характерна за последните тенденции в обзавеждането,  придава стил и известна строгост в интериора на вашата баня.

Формата е ключът към визуалния ефект, който желаете да постигнете. Ако се нуждаете от подчертаване на усещането за широчина и простор в банята – изберете хоризонтално правоъгълно огледало. Ако желаете да подчертаете височината в по-малко помещение – може да се спрете на вертикално огледало. И двата варианта имат своите практични предимства.

Овалните огледала са класически избор, който внася мекота и традиционен уют в облика на банята. Често овалните огледала се окомплектоват с разнообразие от рамки, които могат да подчертаят определен стил, на който искате да заложите. Овалните огледала са отличен избор ако целите да акцентирате върху ефектен акцент от обзавеждането за баня – овален моно блок, кръгла мивка или декоративен детайл от стенните плочки.

Размерът

Големината на огледалото зависи от няколко фактора – в случай, че искате огледалото да бъде просто акцент, може спокойно да изберете по-малък размер. Създайте ефектна фокусна точка в банята с изящно малко огледало, което улавя и концентрира светлината (естествена или изкуствена).

Голямото огледало пък ще ви помогне да увеличите оптически пространството и да акцентирате върху дълбочината на банята.

Изберете новото си огледало за баня в нашия онлайн магазин!ч

Избирайте от богатство на предложения, модели и стилове в продуктовия каталог на КЕРАТОН.



Трябва да бъдете регистриран потребител, за да публикувате коментари. Натисни тук за да влезете