Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

Ремонт на банята

Ремонт на банята

Ремонт на банята – полезни съвети и трикове

Ремонтът в банята може да бъде дългоочаквано, но изпълнено със стрес и дискомфорт събитие. Пригответе се за него с помощта на тези няколко кратки и полезни съвети и не позволявайте на хаоса в къщи да нарушава доброто ви настроение!

С добро планиране, подходящо оборудване и въоръжени с тези 6 експертни съвета вие можете да посрещнете предстоящият ремонт или пълно преоборудване на банята хладнокръвно. Тяхната цел е да ви спестят неприятни ситуации и са свързани със сферата, в която най-много хора са ангажирани при ремонт на банята – избора на продукти, нови мебели, оборудване.

Новата баня трябва да е всичко, за което някога сте мечтали! Осигурете си оптимален комфорт с новия проект, независимо дали става дума за тотално преобразяване или текущ ремонт.

Винаги искаме да сме сигурни, че новата ви баня ще бъде доставена с лекота и ще направим всичко възможно, за да помогнем проекта да бъде завършен работи възможно най-плавно.

Прочетете по-долу за полезни съвети за всичко, което може да ви споходи по време на ремонта в банята.

1. ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ

Потърсете експертен съвет още в самото начало на проекта си. Задайте вашите параметри и споделете желанията си, а оставете на специалист да се занимава с изискванията за водното налягане, коя е най-подходящата облицовка, структурни решения за оттичането и канализацията, както и за потенциалните ограничения, които могат да възникнат в момента на монтажа.

2. РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Пазаруването онлайн е супер, но най-добрият вариант да се предпазите от неприятни изненади в последния момент е да разгледате на живо продуктите, които сте си харесали. Посетете поне един шоурум и си оставете достатъчно време за поръчка и доставка, за да не забуксува вашият планиран ремонт.

3. БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА ПРОМЕНИ

Планирането е важно, но способността да сме гъвкави е онова, което спасява от стрес в случай на забавяне или промяна в реалностите.

4. ПОСЪВЕТВАЙТЕ СЕ С ПРИЯТЕЛ

Поне един от близките ви хора скоро е преминал през ремонт на банята и ще може да ви даде ценни и актуални съвети от първа ръка. Свежите идеи често не идват от витрините на магазина, а от нещо, което сте видели някъде с очите си.

5. ПРЕЦЕНЕТЕ ДОБРЕ РАЗМЕРИТЕ

„Три пъти мери, един път режи“ – гласи популярната народна мъдрост. Това е особено валидно в случай на ремонт на банята. Направете всички замервания прецизно и по няколко пъти, за да не се окажете в неизгодна позиция след като (например) новата ви вана или шкаф за баня пристигнат и се окажат с няколко милиметра по-големи или по-малки.

6. РЕКЛАМАЦИЯ И ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Както вече споменахме, бъдете готови за реакция в последния момент. Запознайте се предварително с политиката за връщане на продукти на фирмите, от които пазарувате. Ако даден продукт се окаже неподходящ, може да го върнете и замените с друг, който ще ви върши по-добра работа. Затова пазете всички касови бележки и кутии.

Трябва да бъдете регистриран потребител, за да публикувате коментари. Натисни тук за да влезете