Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

Вашата Баня - Блог с идеи, съвети и предложения

Три „горещи точки“ при ремонта в банята
При различните обекти фразата „ремонт на банята“ може да включва вариации от дейности, специфики и различен бюджет. В зависимост от крайната цел, ремонтните дейности във вашата баня могат да варират от лек и освежаващ, козметичен ремонт, до основно обновяване с подмяна на плочки, ВиК инсталация и какво ли още не. 

Вижте повече
Окачена тоалетна или моноблок

Все повече клиенти се обръщат към възможностите на стенните тоалетни, които бавно но сигурно изместват добре познатия моноблок.

Въпреки неоспоримите качества на моноблока, тенденциите на пазара сочат категорично, че все повече хора се спират на окачените варианти при ремонт на своите бани и санитарни помещения. Окачените тоалетни са много популярни и в хотелските комплекси, където инвеститорите често търсят оптималното съотношение между цена и качество.

Вижте повече
Хитрости за оборудване на малката баня

Мнозина от нас разполагат с ограничено пространство в банята. Ако живеете в апартамент с малка баня, то вие сте наясно какво предизвикателство може да бъде да постигнете комфорт и да поберете в нея всичко необходимо.

Преобладаващото в големите български градове панелно строителство от близкото минало оформя този често срещан проблем. Предлагаме ви няколко хитрости, които ще ви помогнат да се почувствате по-добре в малката баня и да я пригодите така, че да побира повече докато визуално изглежда по-голяма! Звучи невъзможно? Убедете се сами!

Вижте повече
Няколко нестандартни тренда в модерната баня

Тенденциите в обзавеждането и аксесоарите в банята са диманична тема, която вълнува много от нас. Естетиката и функцията винаги са топ приоритет за квалифицираните специалисти, които могат да ви консултират в обектите на Кератон – обзавеждане за баня. Какви са нестандартните идеи на фирми и дизайнери-концептуалисти през насточщата година? Кои трендове се наложиха през изминалите сезони? Кои са най-актуалните, но и на-нетандартните идеи, които могат да ни вдъхновят за преобразяване на най-използваното помещение у дома?

Вижте повече
СПА у дома: контрастни душове за крепко здраве

Замисляли ли сте се, че има толкова неща, които можем да правим у дома, но просто не сме се сетили за тях. В нашия блог често говорим за поддържането на банята в отлична форма, но нека отделим малко време и на темата за поддържането на нашето собствено здраве и благоденствие!

Вижте повече
Полезни съвети за ремонта в банята

Всеки знае, че строителните дейности у дома понякога се превръщат в сложни и продължителни предизвикателства. Не позволявайте ремонтът в банята да се проточва ненужно дълго!

Нашият кратък и конкретен съвет е да обърнете повече внимание на фазата на планиране. Практиката показва, че дори когато планираме ремонта, има риск да пропуснем важни детайли. За да не сте неприятлно изненадани и неподготвени, подготвихме тези няколко съвета за ремонта на банята.

Кои са най-често срещаните скрити проблеми и опасности при ремонта на банята?

Вижте повече

Items 1 to 6 of 34 total

Покажи на страница