Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

Съвети и идеи

Хитрости за оборудване на малката баня

Мнозина от нас разполагат с ограничено пространство в банята. Ако живеете в апартамент с малка баня, то вие сте наясно какво предизвикателство може да бъде да постигнете комфорт и да поберете в нея всичко необходимо.

Преобладаващото в големите български градове панелно строителство от близкото минало оформя този често срещан проблем. Предлагаме ви няколко хитрости, които ще ви помогнат да се почувствате по-добре в малката баня и да я пригодите така, че да побира повече докато визуално изглежда по-голяма! Звучи невъзможно? Убедете се сами!

Вижте повече
Няколко нестандартни тренда в модерната баня

Тенденциите в обзавеждането и аксесоарите в банята са диманична тема, която вълнува много от нас. Естетиката и функцията винаги са топ приоритет за квалифицираните специалисти, които могат да ви консултират в обектите на Кератон – обзавеждане за баня. Какви са нестандартните идеи на фирми и дизайнери-концептуалисти през насточщата година? Кои трендове се наложиха през изминалите сезони? Кои са най-актуалните, но и на-нетандартните идеи, които могат да ни вдъхновят за преобразяване на най-използваното помещение у дома?

Вижте повече
Полезни съвети за ремонта в банята

Всеки знае, че строителните дейности у дома понякога се превръщат в сложни и продължителни предизвикателства. Не позволявайте ремонтът в банята да се проточва ненужно дълго!

Нашият кратък и конкретен съвет е да обърнете повече внимание на фазата на планиране. Практиката показва, че дори когато планираме ремонта, има риск да пропуснем важни детайли. За да не сте неприятлно изненадани и неподготвени, подготвихме тези няколко съвета за ремонта на банята.

Кои са най-често срещаните скрити проблеми и опасности при ремонта на банята?

Вижте повече
Плочките в кухнята – как да изберем подходящата облицовка за кухнята

Кухнята е сред най-важните помещения в дома – там, където се случва магията на приготвянето на храната за вашето семейство. Всеки иска кухнята му да е красива, но и функционална! Радост за очите, лесна за почистване и поддръжка, достатъчно добре подредена, за да побере всичко необходимо и в същото време достатъчно удобна, за да може приготовленията да се случват леко и без усилия.

Вижте повече
Кои плочки са най-лесни за поддръжка

Изборът на цветова схема, десени и текстури при подготовка за смяна на плочките в банята може да бъде истинско предизвикателство. Често се случва да изборът да е толкова голям, че да се объркаме тотално, или обратното – да търсим под дърво и камък нещо специфично, което обаче се оказва нечувано и невиждано. Не се отчайвайте!

Вижте повече
Как да увеличим пространството в малката баня

Items 1 to 6 of 23 total

Покажи на страница