Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

Обзвеждане за баня

Три „горещи точки“ при ремонта в банята
При различните обекти фразата „ремонт на банята“ може да включва вариации от дейности, специфики и различен бюджет. В зависимост от крайната цел, ремонтните дейности във вашата баня могат да варират от лек и освежаващ, козметичен ремонт, до основно обновяване с подмяна на плочки, ВиК инсталация и какво ли още не. 

Вижте повече
Хитрости за оборудване на малката баня

Мнозина от нас разполагат с ограничено пространство в банята. Ако живеете в апартамент с малка баня, то вие сте наясно какво предизвикателство може да бъде да постигнете комфорт и да поберете в нея всичко необходимо.

Преобладаващото в големите български градове панелно строителство от близкото минало оформя този често срещан проблем. Предлагаме ви няколко хитрости, които ще ви помогнат да се почувствате по-добре в малката баня и да я пригодите така, че да побира повече докато визуално изглежда по-голяма! Звучи невъзможно? Убедете се сами!

Вижте повече
Няколко нестандартни тренда в модерната баня

Тенденциите в обзавеждането и аксесоарите в банята са диманична тема, която вълнува много от нас. Естетиката и функцията винаги са топ приоритет за квалифицираните специалисти, които могат да ви консултират в обектите на Кератон – обзавеждане за баня. Какви са нестандартните идеи на фирми и дизайнери-концептуалисти през насточщата година? Кои трендове се наложиха през изминалите сезони? Кои са най-актуалните, но и на-нетандартните идеи, които могат да ни вдъхновят за преобразяване на най-използваното помещение у дома?

Вижте повече
СПА у дома: контрастни душове за крепко здраве

Замисляли ли сте се, че има толкова неща, които можем да правим у дома, но просто не сме се сетили за тях. В нашия блог често говорим за поддържането на банята в отлична форма, но нека отделим малко време и на темата за поддържането на нашето собствено здраве и благоденствие!

Вижте повече
Как да изберем плочки за модерната и функционална баня

Няма една рецепта, която да гарантира постигането на успех в това отношение, но идеята за „идеалната баня“ от гледна точка на естетиката и функцията се крие в това да подчиним пространството в името на тези основни направления.

Вижте повече
Хидромасажните панели

Масажът с водни струи е изключително приятен, но и много полезен за здравето. Една процедура, доскоро запазена само за специализираните спа-студия и курорти - днес хидромасажът може да бъде достъпна екстра във вашата собствена баня у дома.

Вижте повече

Items 1 to 6 of 14 total

Покажи на страница