Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

Вашата Баня - Блог с идеи, съвети и предложения

Плочките в кухнята – как да изберем подходящата облицовка за кухнята

Кухнята е сред най-важните помещения в дома – там, където се случва магията на приготвянето на храната за вашето семейство. Всеки иска кухнята му да е красива, но и функционална! Радост за очите, лесна за почистване и поддръжка, достатъчно добре подредена, за да побере всичко необходимо и в същото време достатъчно удобна, за да може приготовленията да се случват леко и без усилия.

Вижте повече
Кои плочки са най-лесни за поддръжка

Изборът на цветова схема, десени и текстури при подготовка за смяна на плочките в банята може да бъде истинско предизвикателство. Често се случва да изборът да е толкова голям, че да се объркаме тотално, или обратното – да търсим под дърво и камък нещо специфично, което обаче се оказва нечувано и невиждано. Не се отчайвайте!

Вижте повече
Как да увеличим пространството в малката баня
Как да изберем плочки за модерната и функционална баня

Няма една рецепта, която да гарантира постигането на успех в това отношение, но идеята за „идеалната баня“ от гледна точка на естетиката и функцията се крие в това да подчиним пространството в името на тези основни направления.

Вижте повече
Грижа за банята: как да почистваме душ завесите лесно и бързо

Банята може да бъде идеално чиста и винаги приветлива без да отделяме кански усилия твърде често. Чистотата и поддържането на оптимална хигиена е важно, но още по-важно е да го правим умно и хитро, така че да спестим време за истински важните неща в живота… като дълъг и релаксиращ душ, например.

В блога на Кератон често даваме полезни насоки как да се справим с почистването и поддръжката на банята. След като обърнахме внимание на поддръжката на ваната е време да се спрем на още един важен аспект. Душът донякъде спестява време за поддръжка на банята, тъй като задържа доста по-малко замърсявания. Въпреки това завесите за душ често се оказват сериозно предизвикателство при почистването на банята.

Как лесно и без излишни трудности да си осигурим перфектна чистота и комфорт?
Вижте следващите лесни стъпки!.

Вижте повече
Всичко за парната баня

Тя е различна от сауната и любителите на релаксиращите спа процедури я познават много добре, но това не изчерпва интереса към парната баня. Тя съществува още от древността и е обичана и ценена от милиони – от богати велможи и царе, до обикновени хора.

Вижте повече

Items 7 to 12 of 34 total

Покажи на страница