Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

Вашата Баня - Блог с идеи, съвети и предложения

Изберете плочки за баня, които ще харесвате и след 10 години – ЕТО КАК!

Проектирането или основният ремонт на банята повдигат много въпроси у потребителите. В Кератон ние се сблъскваме с различните предизвикателства на клиентите ни всекидневно. Този опит ни дава възможност бързо и безпроблемно да ви насочваме към желаното от вас решение, в рамките на вашия бюджет.

Вижте повече
Кои са актуалните цветове в банята през 2019

Широк размах и смели решения – трендовете в банята са всичко друго, но не и константа. Нека заедно да разгледаме някои от най-атрактивните и нови тенденции в цветовете за банята през 2019 г.

Вижте повече
Как да изберем най-доброто огледало за банята?

Трудно е да си представим баня без огледало, нали? Доброто огледало за стена е основата на всяка съвременна баня. Огледалата са основен елемент, който спомага както за функционалност, така и като визуален ефект в едно помещение, което често пъти е доста малко по площ. Намирането и избора на точното огледало, което да отговаря на вашите нужди, може да бъде сериозна трудност. Толкова много размери, стилове и форми, от които да избирате… ето някои важни фактори, които трябва да имате предвид, преди да направите добър избор за вас и вашата баня.

Вижте повече
Как да направим банята напълно безопасна за децата

Банята може да бъде наистина забавно място за най-малките, където те да се веселят докато се къпят и грижат за здравето и външния вид. За да бъде банята освен всичко друго и безопасна обаче, е нужно да вложим усилия в малко подготовка.

Вижте повече
Как да изберем плочки за кухнята

Кухнята е онова многофункционално помещение, което е и сред най-използваните пространства в дома изобщо.

Това поставя високи изисквания към типа и качеството на използваните облицовки – обширна тема, с която се сблъскваме всекидневно докато консултираме нашите клиенти в Кератон.

Вижте повече
Хитри идеи за съхранение в малката баня (част II)

Обзавеждането и организацията на малката баня не е лесна задача, особено ако се опитвате да я осъществите с малко средства.

В първата част на статията говорихме за „направи-си-сам“ решенията и как можете да вложите креативност и да преобразите най-използваното помещение у дома с помощта на рециклирани материали. Често срещано предизвикателство е и малкият размер на банята. 

Вижте повече

Items 19 to 24 of 34 total

Покажи на страница