Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

Вашата Баня - Блог с идеи, съвети и предложения

Още лесни съвети за поддръжка на ваната

Всеки има нужда да отпочине и презареди батериите след тежък и дълъг ден. Ваната е отличен начин да се почувствате отпочинали и освежение след работа. Релаксираща вана у дома е чудесен начин да си доставите удоволствие, но за да е наистина приятно изживяване е важно да сте се погрижили за някои дреболии предварително.

Вижте повече
10 неща, които трябва да има във всеки шкаф за баня

Понякога я подценяваме, но реално погледнато банята е едно от най-важните помещения в дома. Част от нейното ключово значение е факта, че там често се намират и предмети от първа необходимост.

Какви са най-важните неща, които е добре да имате в банята? Ето няколко примера...

Вижте повече
Лесни съвети, с които вашите плочки ще изглеждат като нови

Поддръжката на плочките в банята е важно условие те да изглеждат отлично и да ви служат дълго и вярно. Предлагаме ви няколко изпробвани в дългогодишна практика метода, които ще ви помогнат да поддържате керамичните плочки у дома в перфектен вид.

Как се прави: идеи за почистване и подръжка на керамичните плочки

Вижте повече
Хидромасажните панели

Масажът с водни струи е изключително приятен, но и много полезен за здравето. Една процедура, доскоро запазена само за специализираните спа-студия и курорти - днес хидромасажът може да бъде достъпна екстра във вашата собствена баня у дома.

Вижте повече
Вана или душ кабина

Вана или душ кабина

Ако и вие сте поставени пред избор на обзавеждане на банята, може би сте изправени пред тази дилема. Вана или душ кабина!? Решението зависи най-вече размерите на помещението, и не чак толкова от финансовата тежест на единия или другия избор.

Вижте повече
5 неща, от които не бива да пестим при ремонта на банята

Наясно сме, че всеки се опитва да редуцира разходите по ремонта на банята. Когато се налага цялостна интервенция и ремоделиране на най-ползваното помещение у дома, това е напълно разбираемо. В много случаи трудът струва скъпо, особено когато се стремим към качествено изпълнение и гаранция за трайност. За да постигнем баланс е важно да знаем добре къде е подходящо да спестим от избор на материали или да изберем бюджетен вариант, и в кои случаи това е немислимо! 

Вижте повече

Items 13 to 18 of 34 total

Покажи на страница