Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

5 идеи за ремонт и обновяване на банята

5 идеи за ремонт и обновяване на банята

5 идеи за ремонт и обновяване на банята

Ремонтът и преобразяването на банята не е лека задача. Нужно е време, средства и доста прецизно планиране. От една страна банята е най-добре скритата част от дома, място само за вас и вашето семейство, но от друга – това е може би най-използваното помещение в жилището. За да си струва ремонта му и да сте сигурни, че усилията и инвестициите ви ще бъдат възнаградени – вижте следващите няколко полезни съвета.

Накъде духа вятърът!?

Тенденциите в банята са интересни и вдъхновяващи, но също така са променливи. Модата идва и си отива, така че нашият съвет е да търсите идеи, но да не се поддавате на определен тренд на 100%. Направете така, че банята ви да изглежда актуално максимално дълго време – най-сигурният начин да постигнете това е да следвате собственото си усещане за стил и естетика!

Актуални цветови комбинации

Когато проектирате банята си, бъдете внимателни към цветовите комбинации. Смесването на много и различни цветове може да изглежда като добра идея в момента, но да се окаже неподходящо в дългосрочен план. Придържайте се към основното правило - неутралните и светли цветове са винаги актуални и оптически увеличават помещението. Използвайте комбинация от светъл и тъмен цвят като акцент, но не прекалявайте с контрастите.

Мрамор

Мраморът е вечно актуален и изключително стилен, а освен това може да е практически вечен. Уникалните цветове и неповторима текстура могат да се превърнат в чудесен акцент в банята. Този материал ще придаде елегантност на вашата баня, а освен това е лесен за поддръжка.

Плочки за под

Изберете внимателно плочките за подовата настилка. Добра идея е те да са една идея по-тъмни от стените. Изборът на тип настилка е изключително богат – на пазара ще откриете предложения за всеки вкус и джоб. Заложете на качественото изпълнение и доказаните производители – плочките не са просто акцент, а често пъти определят визията и функционалността на цялата баня.

Ваната

Ако пространството го позволява – ваната е отлично решение за всяка баня. Едно от най-комфортните и отблагодаряващи се решения в дългосрочен план – собствената ви вана трябва да ви носи радост и комфорт! Разгледайте нашите предложения и изберете най-доброто за вашия дом.

Огледалце, огледалце...

Голямото кръгло огледало ще придаде стил и обем на банята. Формата, разбира се, е най-вече въпрос на вкус и чак след това на функция. Изберете онова, което ви харесва, но имайте предвид, че големите огледала помагат при малките бани като увеличават визуално обема на помещението.

Трябва да бъдете регистриран потребител, за да публикувате коментари. Натисни тук за да влезете