Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

5 неща, от които не бива да пестим при ремонта на банята

5 неща, от които не бива да пестим при ремонта на банята

5 неща, от които не бива да пестим при ремонта на банята

Наясно сме, че всеки се опитва да редуцира разходите по ремонта на банята. Когато се налага цялостна интервенция и ремоделиране на най-ползваното помещение у дома, това е напълно разбираемо. В много случаи трудът струва скъпо, особено когато се стремим към качествено изпълнение и гаранция за трайност. За да постигнем баланс е важно да знаем добре къде е подходящо да спестим от избор на материали или да изберем бюджетен вариант, и в кои случаи това е немислимо!

Ако възприемете ремонта на банята като инвестиция в бъдещето, ще ви е много по-лесно да вземете балансирано решение за това кои неща е нужно задължително да са качествени (и оттам – по-скъпи) и къде може да спестите с хитроумно решение или бюджетна алтернатива.

Ето няколко насоки, които ще ви помогнат да се ориентирате в кои аспекти не бива да пестите при ремонта на банята. Крайната цел е да получите резултат, който ви удовлетворява напълно и ще ви служи вярно с години наред.

Ние в Кератон се стремим да ви осигурим най-добрите продукти за вашата баня на изгодни цени и с атрактивни отстъпки, за да можете да получите най-добрата функционалност и дизайн без това да опустоши семейния бюджет.

Ремонт на банята – къде не бива да пестим от качество

Когато ремонта в банята се проточи по-дълго, всеки иска този момент да свърши по-скоро. В такива случаи е лесно да вземем необмислени решения и с две думи да „претупаме“ работата. За да се предпазите от избори, които ще ви струват скъпо в последствие, е добре да планирате предварително.

Ето и кои са най-често допусканите грешки при ремонта в банята. Изберете най-добрия продукт, който се вмества в бюджета ви. Подбирайте така, че в края на ремонта да имате най-добрата възможна версия на банята ви, която да ви служи вярно в продължение на години.

Водоснабдяване и канализация

Може би най-важният аспект на добрия ремонт в банята е поставянето на адекватно водоснабдяване и канализация. Особено когато ремонтирате баня в по-старо жилище е важно да отделите времето и средствата да подмените проблемни тръби и да се премахнат всички потенциални слаби места. Последното, което искате е да пестите средства и усилия в тази задача. Теч в банята и разбиване на чисто новите ви плочки е най-лошият кошмар на всеки, който е правил ремонт наскоро.

Плочки

Не се скъпете да изберете качествени облицовъчни плочки за банята. Докато подовите плочки несъмнено също са от голямо значение за цялостния резултат, то стенните плочки освен изолационна функция имат и сериозна естетическа такава. Високото качество е задължително, най-малкото защото ремонтът на една единствена счупена или повредена плочка може да ви коства разбиране на цялата баня... отново.

Шкафове и мебели за баня

Още един аспект, в който генералния консенсус сред професионалистите води далеч от спестяването. Мебелите за баня трябва да са добре изработени, функционални, водоустойчиви и направени така, че да радват окото. Още едно място, което не позволява голям компромис с качеството.

Вана и санитарен фаянс

Изберете качествена вана с покритие, което изисква минимална поддръжка и ще си спестите много усилия и време за почистване и привеждане в добър вид. Разбира се, качествените вани са по-скъпи, но инвестицията се изплаща с времето, при това многократно. Същото важи и за тоалетната. Нещо, което използвате всеки ден е редно да бъде удобно, качествено и устойчиво. Не позволявайте евтиното да ви излезе скъпо.

Осветление и аксесоари

В този аспект има богат избор за всеки джоб. Изберете светова схема и хомогенен стил на осветителните тела, за да придадете истински изискан вид на вашата баня.

В заключение, когато правите планове и сметки, ще откриете че има много различни варианти, които да ви позволят да спестите средства. Важно е да приоритизирате и да изберете правилните места, на които е приемливо да „орежете ъглите“.

Очаквайте скоро да засегнем и тази тема в блога на Кератон – обзавеждане за баня!

Трябва да бъдете регистриран потребител, за да публикувате коментари. Натисни тук за да влезете