Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

Три „горещи точки“ при ремонта в банята

Три „горещи точки“ при ремонта в банята

При различните обекти фразата „ремонт на банята“ може да включва вариации от дейности, специфики и различен бюджет. В зависимост от крайната цел, ремонтните дейности във вашата баня могат да варират от лек и освежаващ, козметичен ремонт, до основно обновяване с подмяна на плочки, ВиК инсталация и какво ли още не.

Във всички случаи в банята има определени „горещи точки“, които винаги ни държат нащрек. Ако и на вас ви предстои ремонт, може би нашите ценни съвети и интересни подходи към най-проблемните зони при ремонт в банята могат да ви бъдат полезни. Водени от богатия ни експертен опит, специалистите на КЕРАТОН ще се погрижат да ви поднесат най-синтезираната и полезна информация на страниците на блога ни.

Независимо дали става дума за цялостен основен ремонт или намеса в определена част на банята, ремонтите винаги носят със себе си известна доза дискомфорт и напрежение. За да си спестите много време и средства, планирайте добре и направете своите проучвания предварително. Това включва поръчка на плочки, спецализирани аксесоари, планиране на работата, подготовка и почистване, бюджет и т.н.

1. Плочките

Поставянето на плочките е може би най-голямото предизвикателство при ремонта в банята, и със сигурност най-времеемкото.
 
Консултацията е нещо позитивно дори когато сте решили да се заемете с ремонта самостоятелно.

Изборът на материал, цвят, размер, доставчик и майстор може да е истинско приключение. Подборът на плочките категорично става по-лесен, когато се възползвате от услугите на консултант. Ако се колебаете, може да се възползвате от различни предложения и да говорите с различни доставчици и консултанти. Ако имате визия за вашия проект – специалистите могат да ви помогнат като ви ориентират във възможните варианти според вашия бюджет и условия.

Планирайте цветовите отношения предварително, а най-добре изберете вариант, при който да видите илюстративно как биха изглеждали вашите нови плочки. В КЕРАТОН това е възможно чрез индивидуален, безплатен 3D проект, който можем да изработим за вас. Попитайте в нашите магазини, онлайн или по телефона.



2. Тоалетната и мивката

Поставянето на мивката и тоалетната също са важни стъпки, често съпътствани с проблеми и главоболия. Ако не сте опитни, тук особено много си струва да заложите на професионално поставяне. Тук е особено валидно правилото, че евтиното винаги излиза скъпо. Подберете внимателно новият санитарен фаянс и се стремете към производителите с доказано качество на продукцията.



3. Ваната, душът, душкабината


Една нелека задача, но с голям потенциал за комфорт и удобство в перспектива. Изборът на разположение и оборудване в банята е строго индивидуален, отговарящ на личните нужди, вкус и предпочитания.

Стандартният душ е най-вече необходимост и базово ниво на оборудване в която и да е баня.

Препоръчваме ви поставянето на душкабина ако искате да запазите интериора на банята по-чист и по-защитен от амортизация.

При монтаж на вана и душкабина е важно работата да бъде извършена прецизно и професионално. Не се колебайте да се свържете с КЕРАТОН и нашите специалисти ще ви помогнат да имате мечтаната баня в кратки срокове.

Трябва да бъдете регистриран потребител, за да публикувате коментари. Натисни тук за да влезете