Затвори
Моят профил
Опции
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

  • Моята Количка

Окачена тоалетна или моноблок

Окачена тоалетна или моноблок

Окачена тоалетна или моноблок

Все повече клиенти се обръщат към възможностите на стенните тоалетни, които бавно но сигурно изместват добре познатия моноблок.

Въпреки неоспоримите качества на моноблока, тенденциите на пазара сочат категорично, че все повече хора се спират на окачените варианти при ремонт на своите бани и санитарни помещения. Окачените тоалетни са много популярни и в хотелските комплекси, където инвеститорите често търсят оптималното съотношение между цена и качество.

Защо все повече клиенти предпочитат окачените стенни тоалетни пред стандартния моноблок?

Предложенията за моноблок са изпитани във времето, докато стенните тоалетни са сравнително нов артикул, поне на българския пазар. Цената също има значение – обикновено моноблокът ще ви струва по-евтино. Въпреки това пазарният дял на стенните тоалетни показва, че все повече хора ги избират пред по-евтините варианти.

Инвестирайте в дома си

Добрата новина е, че това може да значи, че българският клиент не винаги държи на най-евтиното и бюджетно изделие. Повече хора решават да вложат не само в качество, но и в дизайн. Авторските проекти за уникални баня стават все по-достъпни, което помага на клиентите да търсят нестандартни и автентични интериорни решения за своите бани. Персоналните проекти са гъвкави и включват редица решения с гипскартон, което от своя страна позволява поставяне на скрити инсталации за вграждане.

Сред основните предимства на стенните тоалетни (освен стилния дизайн) е фактът, че спестяват доста полезно и използваемо пространство. Все повече производители предлагат и компактни версии на най-популярните си модели окачени тоалетни чинии, което прави задачата още по-лесна.

Лесна поддръжка

Освен красиви, стенните тоалетни са доказано и по-лесни за поддръжка и почистване. Те не правят контакт с пода, което предотвратява натрупването на замърсявания по долната част на чинията. Стенните тоалетни като цяло нямат типичните ръбове, познати като истински развъдник на микроби и организми.

Поддръжката е лесна, почистването е бързо и безпроблемно. Това е и една от основните причини такива модели да се срещат в добрите хотели.

Изборът, разбира се, е във вашите ръце! Изберете най-доброто за вашата баня и тоалетна, а ако имате въпроси или нужда от професионален съвет – ние ви очакваме в КЕРАТОН!

Трябва да бъдете регистриран потребител, за да публикувате коментари. Натисни тук за да влезете